Ha! Nieuwe collega! 😄

Wat leuk dat je onze website bezoekt voor een baan. We kunnen vertellen, die hebben we. Meer dan één.

Even voorstellen

Laten wij ons even voorstellen voordat we overgaan naar de volgende stap, namelijk jou verleiden om ook tot de Hartekamp Groep te gaan behoren. Geen leukere/kundigere collega's te vinden, dus stop maar met zoeken.

Wij zijn Dandy Steenvoorden (hij met die baard) en Carina Rosmolen (zij met dat zwarte haar), de recruiters van de Hartekamp Groep. Ons doel: nog meer leuke en kundige collega's binnenhalen.

Dit zijn Dandy en Carina!

Wanneer een open sollicitatie?

Je bent dus op het tabblad van de open sollicitaties beland. Helemaal goed. Dit betekent dat je tussen de vacatures net niet dé vacature hebt gevonden die helemaal op jouw lijf geschreven is of dat je geen keuze kon maken tussen al die leuke banen. We snappen het.

En nu?

Gewoon even klikken op de volgende e-maillink: werken@hartekampgroep.nl. Zeg in je motivatiebrief even wat je zoekt, waar je blij van wordt en waar je goed in bent en een CV vinden we toch ook altijd wel prettig. Dandy of Carina nemen dan snel contact met je op om de eerste koffiedate te plannen met een van die leuke Hartekamp collega’s. Life is simpel.

Tot snel dan maar?

Hartelijke groet van,
Dandy Steenvoorden en Carina Rosmolen