Jongeren

Kinderdagcentrum het Duinhuis

U wilt uw kind zoveel mogelijk stimuleren en als het even kan een zinvolle dagbesteding aanbieden. De Hartekamp Groep heeft hier alle mogelijkheden voor in een prachtige locatie: het Duinhuis.

Het Duinhuis
Het Duinhuis is een kindercentrum met alle voorzieningen voor kinderen en jongeren met een beperking onder één dak. Een groot voordeel voor ouders is dat zij nu niet (meer) naar verschillende locaties hoeven te reizen. Zoals voor gezinsondersteuning, thuiszorg, maatschappelijk werk en andere diensten.

Leren, spelen, communiceren
In het dagcentrum kunnen kinderen en jongeren terecht met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. De medewerkers zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van deze bijzondere kinderen en nemen die kennis mee in leren, spel en communicatie. We ontdekken samen met de ouders wat de mogelijkheden zijn van elk kind en maken een plan om het beste uit het kind te halen.

Uitgebreid therapeutenteam
Wij doen er alles aan om erachter te komen wat uw kind nodig heeft om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. de groepsleiding werkt met een uitgebreid therapeutenteam aan de ontwikkeling van uw kind. Het team wordt inhoudelijk ondersteund door een orthopedagoog.

Fijne sfeer
Het Duinhuis ademt een vriendelijke sfeer uit waarbij de zee en duinen model hebben gestaan voor het ontwerp. De inrichting en interieur zijn afgestemd op de wensen en behoeften van kinderen. Uw kind kan genieten en gebruik maken van alle bijzondere voorzieningen zoals het zwembad met verstelbare bodem en bubbelbad, snoezelruimte, ballenbad, softplayruimte, gymzaal, muziekruimte, luchtkussen, zandbakruimte en de tuinen rondom het gebouw.

Informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met het Cliëntservicepunt van de Hartekamp Groep. U kunt ook aangeven dat u teruggebeld wilt worden.