Jongeren

Logeren geeft lucht

In het weekend en de schoolvakanties kunnen kinderen met een specifieke zorg- en/of begeleidingsvraag bij ons logeren. Kinderdagcentrum het Duinhuis beschikt over een logeeropvang in een veilige en volledig aangepast setting. Uw kind slaapt in een eigen kamer en de logeergroep bestaat uit maximaal zeven logés. De professionele begeleiding draagt er zorg voor dat de kinderen een leuk dagprogramma aangeboden krijgen. Hierbij wordt rekening gehouden met de behoeften en mogelijkheden van de kinderen. Bij de invulling van het dagprogramma kan gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten van het Duinhuis. Het merendeel van de ruimten in de logeerunit zijn aangepast en voorzien van tilliften. Kinderen in een rolstoel zijn dus ook van harte welkom. Logeren in het Duinhuis biedt u de mogelijkheid om even tijd voor uzelf of andere gezinsleden te hebben. De zorg voor uw kind is bij ons in goede handen.

Programma
De logeervoorziening biedt een verantwoorde opvang, waarbij een professioneel en enthousiast team de zorg voor uw kind overneemt. Deskundig personeel biedt - waar nodig - verpleegtechnische handelingen en intensieve verzorging. De logeergroep kan gebruikmaken van alle bijzondere faciliteiten van het Duinhuis, waaronder het zwembad, de snoezelruimte, de ballenbak en het springkussen. Het Duinhuis is omgeven door een riante en veilig aangepaste tuin, waar we veel gebruik van maken. Wij bieden logeeropvang om het weekend, van vrijdagmiddag 15.30 uur tot zondagmiddag 17.00 uur.

Specifieke afspraken maken over de begeleiding en verzorging van uw kind is mogelijk, mits passend binnen het dagprogramma en de mogelijkheden van het team. Tijdens de zomervakantie gaan de kinderen die al dagbesteding hebben in het Duinhuis overdag naar hun eigen groep. De logés sluiten overdag aan bij de dagbestedingsgroepen in het Duinhuis, zodat ook uw kind een leuke daginvulling krijgt met wisselende activiteiten.

Voor wie?
Kinderen tot 18 jaar kunnen gebruikmaken van de logeeropvang. Hiervoor heeft u een persoonsgebonden budget (PGB) nodig met ZZP 5 of hoger. Logeerafspraken worden voor een periode van een half jaar ingepland. De afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst met een bindend karakter. Voor de vakantieperiode worden aparte afspraken gemaakt.

Waar?
Het Duinhuis bevindt zich aan de Vondelweg 517, 2026 BH in Haarlem. Het ligt direct naast het Kennemer Gasthuis, locatie Noord.

Informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met het Cliëntservicepunt van de Hartekamp Groep. U kunt ook aangeven dat u teruggebeld wilt worden.

Logeren