Kinderen

Het Duinhuis

Het Duinhuis is een kindercentrum met alle voorzieningen voor kinderen en jongeren met een beperking onder één dak. Een groot voordeel is dat u als ouder niet naar verschillende locaties hoeven te reizen. In Het Duinhuis kunt u terecht voor dagopvang, logeren, fysiotherapie, zwemmen en andere diensten.

Leren, spelen, communiceren
In het dagcentrum kunnen kinderen en jongeren terecht met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. De medewerkers zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van deze bijzondere kinderen en nemen die kennis mee in leren, spel en communicatie. We ontdekken samen met u wat de mogelijkheden zijn van uw kind en maken een plan om het beste uit uw kind te halen.

Uitgebreid therapeutenteam

Wij doen er alles aan om erachter te komen wat uw kind nodig heeft om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. De groepsleiding werkt met een uitgebreid therapeutenteam aan de ontwikkeling van uw kind. In samenspraak met u als ouder vloeien hieruit doelen voort. Het team wordt inhoudelijk ondersteund door een orthopedagoog.

Fijne sfeer
Het Duinhuis ademt een vriendelijke sfeer uit waarbij de zee en duinen model hebben gestaan voor het ontwerp. De inrichting en het interieur zijn afgestemd op de wensen en behoeften van kinderen. Uw kind kan genieten en gebruik maken van alle bijzondere voorzieningen zoals het zwembad met verstelbare bodem en bubbelbad, snoezelruimte, ballenbad, softplayruimte, gymzaal, muziekruimte, luchtkussen, zandbakruimte en de tuinen rondom het gebouw.

Informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met het Cliëntservicepunt van de Hartekamp Groep. U kunt ook aangeven dat u teruggebeld wilt worden.