Cliënten dagbesteding Heemskerk verhuizen van werkplek

Verhuizen! Een verhuizing staat niet voor niets in het rijtje gebeurtenissen die veel stress veroorzaken. Bijna iedereen wordt bloednerveus van verhuizen. Het vertrouwde loslaten, bekende geluiden, geuren, kleuren, uitzicht, maar ook een andere reisroute. Weer wennen aan een nieuwe werkplek. Een andere werkplek kan ook betekenen dat je collega’s niet mee verhuizen.
Cliënten van het Loopbaancentrum Steenhouwerskwartier, de Maere en het Cursuscentrum  hebben hier op dit moment mee te maken.

De Hartekamp Groep wil graag zorgen voor een goede (werk)plek waar mensen zich nog beter kunnen ontwikkelen. Soms betekent dit dat er nieuwe voorzieningen moeten komen die passen bij deze tijd. Voor mensen die moeite hebben met veranderingen komt dit soms hard aan.
Een cliënt vertelt: “Ik vind het hier helemaal niets, ik kijk niet meer naar buiten, maar naar een grote witte muur”. Een andere cliënt zegt: “ik vind het heel fijn dat er veel meer ruimte is.

Zo is het Cursuscentrum locatie Heemskerk verhuisd naar de Cirkel op het Harteheemterrein. Een cliënt vertelt hierover: “Het ziet hier best mooi uit. Ik vond het fijn om te werken in het Steenhouwerskwartier/Loopbaancentrum . Hopelijk krijgen we hier ook een fijne tijd. Samen met de ervaringsdeskundigen en andere cursisten”.
Wat op alle nieuwe werklocaties niet is veranderd, is de gastvrijheid. Kom gerust een keer op bezoek!

De verhuizingen op een rijtje:

  • Het loopbaancentrum is verhuisd van het Steenhouwerskwartier naar de Trompet 1151-1153
  • Het cursuscentrum is van het Steenhouwerskwartier naar de Cirkel verhuisd
  • Dagcentrum de Maere is naar het Steenhouwerskwartier verhuisd