Fonds Hartewensen

Een aangepaste fiets. Speeltoestellen in de tuin. Een snoezelkamer. Veel leuke én nuttige dingen kunnen niet betaald worden uit reguliere vergoedingen. Daarom is er Fonds Hartewensen. Helpt u mee?

Helpt u mee dromen te laten uitkomen?

Een aangepaste fiets. Speeltoestellen in de tuin. Een snoezelkamer. Veel leuke én nuttige dingen kunnen niet betaald worden uit reguliere vergoedingen van de overheid, zoals AWBZ of WMO. Daarom is er Fonds Hartewensen. Speciaal voor de cliënten van de Hartekamp Groep. Om het leven van mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking mooier en kleurrijker te maken.

Het fonds zet zich in om zoveel mogelijk wensen van cliënten in vervulling te laten gaan. Dat kan alleen met hulp van donateurs. Particulieren, maar ook fondsen en bedrijven. U kunt op verschillende manieren financiële steun geven om mee te helpen de dromen van cliënten te laten uitkomen:

Hoe kunt u Fonds Hartewensen steunen?

  • Door eenmalig een bedrag te storten, al dan niet voor een specifiek project;
  • Door vaste donateur te worden en een machtiging af te geven voor bijvoorbeeld een maandelijkse bijdrage;
  • Door een periodieke schenking te doen en te profiteren van belastingvoordeel;
  • Door Fonds Hartewensen in uw testament op te nemen;
  • Door in overleg uw tijd te schenken.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over Fonds Hartewensen of heeft u ideeën over hoe u het Fonds kunt helpen? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op.