Vrijwilligers

Word ook vrijwilliger bij de Hartekamp Groep! 

Wilt u iets betekenen voor een ander? In een prettige, betrokken omgeving nuttig vrijwilligerswerk doen? Alleen of samen met anderen? Dat kan bij de Hartekamp Groep op tijden en locaties die u schikken. Zo kunt u een hobby delen, samen op stap, de hond uitlaten of gewoon op visite bij een van onze cliënten. Ervaring is niet noodzakelijk.

Uiteraard zorgen wij dat u goed begeleid en ingewerkt wordt door een gespecialiseerde en deskundige medewerker van de Hartekamp Groep. Als vrijwilliger krijgt u achtergrondinformatie over mensen met een verstandelijke beperking en specifiek over degene die u gaat bezoeken.

Vrijwilligerswerk kost u niets en uw reiskosten naar en tijdens het werk worden vergoed. Verder krijgen vrijwilligers elk jaar een uitje, thema-avond(en) en een kerstpakket. En ons blad Vitaal valt vier keer per jaar op uw deurmat.

Wilt u zich omscholen en kijken of werken in de zorg iets voor u is? Dan is vrijwilligerswerk een gedegen manier om kennis te maken met de doelgroep en het werken in de zorg.

Vrijwilliger worden bij de Hartekamp Groep is leerzaam en leuk. Bijvoorbeeld als maatje voor iemand met een beperking. Of als één van de begeleiders van een soosavond. Bekijk hier een selectie van de vacatures

Meteen aanmelden voor een vrijblijvend gesprek? Vul dan het formulier in.

Wilt u vrijwilligerswerk doen, maar weet u nog niet wat? Of heeft u een leuk aanbod? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gesprek met een van de coördinatoren.