Volwassenen

Zwemmen

Zwemmen is voor iedereen heerlijk. Maar als je een beperking hebt, is het soms niet mogelijk om gewoon op zwemles te gaan of een andere watersport te beoefenen. Bij de Hartekamp Groep kun je speciale zwemlessen volgen en/of meedoen met de aquarobics les.

Aquarobic
Voor iedereen die het fijn vindt om actief bezig te zijn in het water en muziek leuk vinden, geven we aquarobic. Tijdens de aquarobic lessen komen verschillende onderdelen aan bod, met en zonder materialen. We werken aan conditie, spierkracht, lenigheid en coördinatie. Maar het is vooral natuurlijk lekker om in het water te bewegen!

Recreatief zwemmen
In het zwembad kan natuurlijk ook gewoon recreatief worden gezwommen. Lekker ontspannen in het water, waarbij gebruik kan worden gemaakt van het aanwezige materiaal. Recreatief zwemmen vindt altijd plaats in groepjes. We hebben op Harteheem en Hartekamp een extra verwarmd snoezelbad en op de Hartekamp hebben we daarnaast ook een zwembad dat op verschillende dieptes gezet kan worden. Afhankelijk van de locatie zijn er naast overdag ook in de avond en op zaterdag mogelijkheden om recreatief te zwemmen.

Informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met het Cliëntservicepunt van de Hartekamp Groep. U kunt ook aangeven dat u teruggebeld wilt worden.

Zwemmen